بزرگداشت شهادت سیدحسن نصرالله در مدرسه مومنیه

نشست تربیتی بزرگداشت شهید علامه سیدحسن نصرالله در جمع طلاب وفضلا واساتید مدرسه مومنیه با حضور معاون فرهنگی تربیتی جامعةالمصطفی برگزار شد .

حجت الاسلام صالح، در بخش اول سخنان خود ضمن بیان نکات و پیام های تربیتی از قرآن کریم به ضرورت اهتمام طلاب به تربیت، و تهذیب نفس پرداخت و اظهار داشت: علمای دین به عنوان مربی عبودیت و اخلاق و معنویت خود باید افرادی مهذب و پاک باشند.
وقتی حالات وسیله عملی بزرگانی مانند حضرت امام خمینی ره را مشاهده کنیدمی بینید که ایشان علاوه براین که خود مهذب بودند، همیشه سعی داشتند که طلاب، مهذب تربیت‏ شوند و در جلسات اخلاق به موعظه طلاب می ‏پرداختند و می ‏فرمودند: « در هر قدمی که برای‏ تحصیل برمی‏دارید، اگر نگویم دو قدم لااقل یک قدم در تهذیب بردارید».

عضو هیات علمی المصطفی با استناد به آیه شریف سوره مائده ” بَسَطْتَ إِلَيَّ يَدَكَ لِتَقْتُلَنِي مَا أَنَا بِبَاسِطٍ يَدِيَ إِلَيْكَ لِأَقْتُلَكَ إِنِّي أَخَافُ اللَّهَ رَبَّ الْعَالَمِينَ اظهار داشت : یکی از مهمترین راه های تهذیب که در قرآن کریم به آن اشاره شده ، خوف الهی است. در این آیه شریفه وقتی فرزند حضرت آدم از سوی برادرش تهید به قتل می شود در پاسخ می گويد” ای برادر اگر دست ‏خود را به سوى من دراز كنى تا مرا بكشى من دستم را برای کشتن تو دراز نمى ‏كنم چرا كه من از خداوند پروردگار جهانيان مى‏ ترسم “. در حقیقت این خوف و ترس از خداوند در انسان یک نیروی بازدارنده در برابر عوامل انحراف و نشانه تقواست و هنگامی که انسان نفس خود را تهذیب و تربیت کرد می تواند بر هیجانات و عوامل وسوسه کننده نفس غالب شود .

وی در بخش دوم سخنان خود ضمن گرامی داشت و تجلیل از مقام والای شهید سید حسن نصرالله وسایر شهدای مقاومت به تبیین ویژگی های سید شهیدان مقاومت پرداخت و اظهار داشت: اولین ویژگی برجسته این مرد بزرگ، شناخت عمیق او از تعالیم دین اسلام بود . او اسلام را با قرائت اهل بیت علیهم السلام و امام خميني ره شناخته بود و به اسلام اصیل و جامع با تاکید برابعاد توحیدی و سیاسی اجتماعی آن اعتقاد داشت .

معاون فرهنگی المصطفی در بخش دیگر سخنان خود گفت: ویژگی دوم آن شهید گرانمایه بصیرت بود . شهید سید حسن نصرالله براساس بصیرت عمیقی که داشت هم شناخت دقیقی از دشمن وشگردهای او داشت هم ولایت محور بود و با اعتقاد عمیق به ولایت فقیه و رهبری مقام معظم رهبری در همه ابعاد خود را تابع و پشتیبان رهبر فرزانه انقلاب می دانست .

عضو هیات علمی المصطفی در ادامه گفت: این ولایت مداری توانسته بود پیوندی پایدار میان محور مقاومت با ولی امر مسلمین امام خامنه‌ای ایجاد کند و آثار رهبری مدبرانه وهوشمندانه این رهبر الهی در منطقه قابل مشاهده است .

وی در بخش پایانی سخنان خود اظهار داشت: این شهید بزرگوار به دلیل ویژگی های بسیار برجسته ای که از آن برخوردار بود. جایگاه بسیار رفیعی نزد مقام معظم رهبری و ملتهای منطقه وآزادی خواهان جهان داشت شجاعت و صلابت مثال زدنی سید حسن نصرالله از او یک مجاهد خستگی ناپذیر و مقاوم ساخته بود . او باشهامتی که داشت مانند کوهی استوار در برابر زیاده خواهی استکبار وصهیونیسم در منطقه ایستاد و هیچ وقت مرعوب ظواهر وتجهیزات و تهدیدات دشمن نشد و این ایستادگی و مقاومت به الگویی برای ملت های آزادی خواه جهان و محور مقاومت در منطقه تبدیل شده بود . درحقیقت مجاهد کبیر، شهید سید حسن نصرالله ایمان عمیق، بصیرت و سقف مقاومت وپایداری در راه هدف را به ما آموخت .