حجت الاسلام والمسلمین خالق پور، جانشین ریاست المصطفی در این مراسم با اشاره به فضائل حضرت فاطمه(سلام الله علیها)، خاطرنشان کرد: ما در یک حصار مادی زندگی می کنیم و درک حقیقت ملکوت هستی برای ما ممکن نیست. به همین جهت ظرف دنیا تحمل ظهور و درخشش حقیقت حضرت زهراء(سلام الله علیها) را ندارد؛ لذا پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله) برای معرفی شعاع ملکوتی حضرت زهراء(سلام الله علیها) می فرماید دختر من بهترین خلق عالم است.
وی یکی از جلوه های حضرت زهراء(علیها السلام) را بحث علم و دانش آن حضرت دانست و افزود: وجود مطهر حضرت فاطمه مرضیه(سلام الله علیها) همه کمالات را دارد و یکی از این فضائل علم ایشان است. آن حضرت عالمه است یعنی همه معلومات عالم در ذهن و فهم و درک او نهفته است.
جانشین ریاست المصطفی ادامه داد: یکی از مبادی علم و دانش حضرت، قرآن کریم و مبداء دوم علم ایشان از سوی نبی مکرم اسلام(صلی الله علیه و آله) است. همچنین حضرت زهراء(سلام الله علیها) محدثه بود. امام صادق می فرماید حضرت زهراء محدثه نامیده شد زیرا ملائکه در منزلت مُلکی ایشان تنزل می کردند. حضرت می فرماید جبرئیل و ملائکه بر حضرت فاطمه(سلام الله علیها) نازل می شدند و اتفاقات آینده را برای ایشان بازگو می کردند که این معارف توسط امیرالمومنین(علیه السلام) نگارش می شد.
وی حضرت زهراء(سلام الله علیها) را جلوه حق خواند و گفت: حضرت فاطمه(سلام الله علیها) چون تنها به حق می اندیشد، هرگز به غیر حق تن نمی دهد. امیرالمومنین(علیه السلام) در دعای کمیل می فرماید خدایا بر فرض که من بر آتش تو تحمل کنم؛ اما چگونه فراغ تو را تحمل نمایم؟ یعنی من همواره با تو هستم و نمی توانم لحظه ای بدون تو باشم اما اگر با تو باشم حاضرم در آتش حکمت تو نیز بسوزم؛ مانند همه بزرگانی که در برابر بلایا و حوادث عالم تسلیم رضای الهی هستند.
حجت الاسلام والمسلمین خالق پور در پایان اظهار داشت: زهرای مرضیه ذوب در حق بود و لذا معصومه بود. همه ما باید ارتباط قلبی و شناختی خود را با حضرت زهرای مرضیه محکم نماییم و از باب معرفت و شناخت، خود و خانواده مان را با این خاندان پیوند دهیم.
Δ