جشن باشکوه ولادت های ماه شعبان در آموزشگاه حضرت فاطمه(س)

به مناسبت فرارسیدن ماه پربرکت شعبان و ولادت های با سعادت ائمه‌ی اطهار(علیهم السلام)، جشن زیبایی در آموزشگاه حضرت فاطمه(سلام الله علیها) از آموزشگاه‌های تابعه‌ی مدیریت آموزش مرکز امور خانواده‌های جامعه المصطفی العالمیه برگزار شد.

در این مراسم، استاد افضلی‌زاده ضمن تبریک ولادت‌های ماه شعبان المعظم، به عنایت ویژه و رحمت بی‌پایان اهل بیت(علیهم السلام) به شیعیان و محبین خود اشاره کردن و بر اهمیت توسل به ائمه‌ی اطهار(علیهم السلام) در این ایام مبارک تأکید نمود. و متوسل شدن به اهل بیت(علیهم السلام) را موجب هدایت و عاقبت بخیری دانستند.

سخنران مراسم در ادامه‌ی سخنان خود، با توجه به مصادف شدن ماه شعبان با ایام الله دهه‌ی فجر، به نقش بی‌بدیل زنان در پیروزی و تداوم انقلاب اسلامی پرداخت.

استاد افضلی زاده انقلاب اسلامی را تحولی عظیم در زندگی زنان ایرانی خواند که آنان را از بی‌هویتی و ابتذال به سوی عزت، عفاف، تحول فکری و روحی، و کسب بینش سیاسی و فرهنگی هدایت کرد. و انقلاب اسلامی را ادامه‌ی مکتب معصومین(علیهم السلام) و نه مختص به ایران دانسته و بر وظیفه‌ی همه مسلمانان در حفاظت از این میراث گرانبها تا ظهور امام زمان(عجل الله تعالی فرجه) تأکید کرد.