آیت الله دکتر عباسی در این مراسم با اشاره به قرار گرفتن در آخرین روزهای ماه مبارک شعبان، خاطرنشان کرد: این ماه منسوب به نبی مکرم اسلام است و آن حضرت فرمود شعبان ماه من است و خداوند کسی را که در این ماه من را یاری کند، مورد رحمت خود قرار خواهد داد. یاری پیامبر خدا به معنی اهتمام به سنت رسول گرامی(صلی الله علیه و آله) از جمله استغفار، روزه داری، عبادت، قرائت و تدبر در قرآن کریم و… در این ماه پرفیض الهی است.
وی در ادامه با گرامیداشت یاد شهدای مقاومت و تاکید بر حضور پرشکوه در مراسمات ویژه تشیع سیدالشهدای مقاومت، تصریح کرد: امروز پس از چند ماه شاهد تشیع پیکر مطهر علامه شهید سید حسن نصرالله و سیدهاشم صفی الدین هستیم و بی شک چشمان جهان به پشتوانه مردمی جبهه مقاومت دوخته شده است.
عضو مجلس خبرگان رهبری با تاکید بر حق شهید علامه نصرالله بر همه مسلمانان، ابراز داشت: ایشان حقیقتا ذوب در گفتمان انقلاب اسلامی بود. انقلاب اسلامی یک انقلاب گفتمانی است که به جغرافیا یا قومیتی اختصاص ندارد. ممکن است عده ای در محدوده جغرافیایی ایران اسلامی باشند اما نسبتی با گفتمان انقلاب اسلامی نداشته باشند؛ اما عده ای در خارج از این دایره جغرافیایی، با اعماق وجود خود را متعلق به این گفتمان بدانند. مثال آشکار این حقیقت، وجود ارزشمند سیدحسن نصرالله بود که با تمام وجود به گفتمان انقلاب اسلامی تعلق خاطر داشت.
وی ادامه داد: شهید علامه نصرالله که به عنوان یک شخصیت اثرگذار و برجسته در عالم شناخته می شد، نسبت به گفتمان انقلاب اسلامی و رهبری آن از خضوعی مثال زدنی برخوردار بود و همه زندگی خویش را مجاهدانه و خالصانه در این مسیر قرار داد.
آیت الله دکتر عباسی زندگی این شهید بزرگوار را الگویی برای بشریت دانست و ابراز داشت: زندگی شهدای مقاومت که در راه خدای متعال همه هستی خود را فدا کرده و از زندگی و خانواده خود در مسیر حق گذشتند، الگو و مثالی است که باید در تاریخ بشر جاودانه بماند. در حالی که برخی دولت های منطقه به دلیل ضعف یا وابستگی در برابر ظلم کوتاه آمدند، این شخصیت ها با ایثار خود، عزت را به دنیای اسلام بازگرداندند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با تشکر از تلاش های صورت گرفته در مرکز توسعه منابع انسانی المصطفی، اظهار داشت: بزرگترین سرمایه یک سازمان، منابع انسانی آن است. هیچ سرمایه ای قابل قیاس با نیروی انسانی کارآمد نیست. المصطفی مانند بسیاری از مراکز و نهادها با تنگناهایی در بخش پشتیبانی و امکانات مواجه است اما آنچه همه این مشکلات را قابل تحمل و عبور می کند، نیروی انسانی با انگیزه و ایثارگری است که المصطفی خوشبختانه از این جهت در تراز قابل قبولی قرار دارد.
رئیس جامعةالمصطفی افزود: المصطفی به لحاظ سرمایه انسانی جایگاه ویژه ای دارد و باید قدردان این ظرفیت باشیم. بسیاری از مراکز همسو نیز به همین دلیل علاقه مند به استفاده از نیروهای توانمند این مجموعه هستند که نشان دهنده کیفیت ارزشمند نیروهای سازمانی المصطفی است.
وی خدمت در المصطفی را عبادت دانست و گفت: نگاه یک کارمند تراز به یک مجموعه ارزشی نمی تواند تنها در سطح یک شغل و کسب درآمد باشد. انتظار می رود کارکنان المصطفی احساس کنند خدمت ایشان به طلاب بین المللی حضرت ولی عصر(عجل الله تعالی فرجه)، یک عبادت و توفیق الهی است. البته از سوی دیگر تقدیر و تشکر از کارکنان المصطفی نیز یک وظیفه سازمانی به شمار می آید.
رئیس جامعةالمصطفی تدوین منشور خدمت در یک سازمان را موجب افزایش تعهد و تعلق خاطر به آن مجموعه خواند و تاکید کرد: ایجاد وفاداری و علاقه قلبی نسبت به سازمان، برخورداری از اخلاق نیکو و ایثار، وقت شناسی و… باید به عنوان یک فرهنگ سازمانی نهادینه شود و البته برای این منظور نیاز به وجود الگوهایی در مجموعه داریم.
آیت الله دکتر عباسی در پایان با تقدیر از همه خدمتگزاران در المصطفی، خاطرنشان کرد: خداوند متعال از کوچک و بزرگ اعمال و نیات ما مطلع است و هیچ چیز در محضر او فراموش نمی شود. همه ما باید تلاش کنیم به این نقطه برسیم که کارمان برای خدا باشد و درگیر پاداش ها و تشویق های دنیوی نباشیم.
گفتنی است در ابتدای این جلسه آقای ماندگار، رئیس مرکز توسعه منابع انسانی المصطفی با اشاره به فرایند انتخاب کارکنان نمونه، اظهار داشت: سالانه بر اساس شاخص های تعیین شده و سرانه هر واحد، کارکنان شایسته توسط مدیران ارشد آن واحد معرفی و با بررسی در کمیته های تخصصی، کارکنان نمونه المصطفی انتخاب نهایی می شوند.
وی ادامه داد: طبیعتا نواقصی در این روند وجود دارد که تلاش می شود هر سال این اشکالات شناسایی و به حداقل برسد.
آقای ماندگاری در پایان با تقدیر از حمایت های ریاست المصطفی از فعالیت های مرکز توسعه منابع انسانی، اظهار داشت: با وجود گستردگی نظام موضوعات منابع انسانی المصطفی، تلاش شده است در کمترین زمان و با تلاش مضاعف شاهد بیشترین بهره وری در سازمان باشیم.
شایان ذکر است در بخشی از این جلسه، تعدادی از کارکنان دقایقی به بیان نظرات و پیشنهادات خود پرداختند.
Δ