رئیس المصطفی در دیدار علمای اهل سنت بنگلادش:

تنها راه احیای عزت و شکوه اسلامی، وحدت و برادری است

جمعی از علمای اهل سنت از کشور بنگلادش، با حضور در سازمان مرکزی جامعةالمصطفی، با آیت الله دکتر عباسی دیدار کردند.

آیت الله دکتر عباسی در این دیدار با خوشامدگویی به علمای اهل سنت بنگلادش، خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی به دنبال وحدت میان پیروان مذاهب اسلامی است زیرا باور دارد اگر مسلمانان می خواهند عزت و شکوه خود را بازپس گیرند، باید در کنار هم، متحد و برادر باشند. یکی از نشانه های این راهبرد، تاسیس مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی است که برای کمک به نزدیکی و اخوت میان مسلمانان، توسط جمهوری اسلامی ایران تاسیس شده است.

وی با اشاره به برگزاری سالانه کنفرانس وحدت اسلامی توسط جمهوری اسلامی ایران، یادآور شد: این کنفرانس بین المللی با حضور همه شخصیت های موثر از مذاهب مختلف اسلامی برگزار می شود تا در کنار هم به گفتگو پرداخته و در برابر مسائل جهان اسلام، همفکری و تعیین موضع نمایند.

رئیس جامعةالمصطفی در ادامه به معرفی این نهاد علمی بین المللی پرداخت و گفت: جامعةالمصطفی به عنوان یک دانشگاه اسلامی بین المللی که بیش از ۹۷ درصد فراگیران آن را طلاب غیرایرانی از ۱۳۵ ملیت تشکیل می دهد، بر اساس همین راهبرد تقریبی، درهای خود را به روی پیروان مذاهب مختلف اسلامی گشوده است تا بر اساس تعالیم مذاهب خود و نگاه مقارن، به تحصیل علوم دینی بپردازند.

وی با تاکید بر حمایت همه جانبه جمهوری اسلامی از مردم مظلوم فلسطین و سایر ملت های مسلمان در برابر سلطه گران، اظهار داشت: در حالی که اکثریت جمعیت فلسطین را اهل سنت تشکیل می دهند، می توان گفت جمهوری اسلامی ایران تنها دولت پرچمدار حمایت از حقوق ملت فلسطین در میان کشورهای اسلامی است. انقلاب اسلامی اعتقاد دارد عزت و شکوه مسلمانان در گرو وحدت و همکاری مذاهب و ملت های مسلمان است که می توانند در کنار هم، عزت اسلامی را احیاء نمایند.

عضو مجلس خبرگان رهبری اذعان داشت: البته نظام اسلامی برای پیگیری این رسالت، هزینه های فراوانی از جمله فشار سیاسی، تحریم و دیگر مسائل را تحمل نموده است و اگر همین امروز جمهوری اسلامی دست از حمایت از ملت فلسطین بردارد، بسیاری از این فشارها ادامه نخواهد یافت. اما متاسفانه بسیاری از دولت های اسلامی با رژیم جعلی صهیونیستی روابط سیاسی و اقتصادی دارند و حتی حاضر نیستند یک روز این ارتباطات خود را قطع نمایند و تامین کننده شریان های حیاتی این رژیم جعلی نباشند. از سوی دیگر همین دولت ها، در مراکز دینی و مذهبی خود دائما به تفرقه و تکفیر در جهان اسلام دامن می زنند.

وی با تاکید بر تلاش شبانه روزی رسانه های نظام سلطه برای ایجاد تفرقه، بدبینی و شایعه در میان مسلمانان، ابراز داشت: این تبلیغات گسترده طبیعتا تصویری نادرست و بدبینانه میان ملت های مسلمان ایجاد نموده است اما از علمای مسلمان انتظار می رود شخصا وارد میدان شده و ملت های خود را آگاه سازند. جای تاسف دارد افرادی برخی دروغ های تاریخی بدون ریشه را باور كرده و نشر می دهند گویی این افکار در اندیشه آنان فرو رفته است و به هیچ وجه حاضر نیستند چشم خود را به روی حقیقت باز نمایند.

رئیس المصطفی با اشاره به دعوت قرآن کریم به پیروان ادیان مختلف الهی برای همکاری و وحدت حول مشترکات دینی، تصریح کرد: با وجود این دستور قرآنی، مذاهب اسلامی که به یک خدا، یک پیامبر، یک کتاب و یک قبله اعتقاد دارند، نباید بخاطر وجود اختلاف نظر در برخی موارد، به جدایی و تفرقه روی آورند. قرآن کریم به ما توصیه کرده است با هم نزاع نکنیم زیرا در این صورت عزت و شکوه و قدرت مسلمانان از میان می رود. امروز در چنین شرایطی قرار داریم که به دلیل از دست دادن اتحاد اسلامی، زمینه تسلط چند میلیون صهیونیست بر نزدیک دو میلیارد مسلمان فراهم آمده است.

وی راهبرد استعمار برای تسلط بر ملت ها را ایجاد تفرقه میان آنان دانست و گفت: شرایط اسف باری که در سطح جهان اسلام شاهد هستیم و در برابر چشمان ما روزانه ده ها و صدها نفر از زنان و کودکان و افراد بیگناه توسط رژیم جنایتکار صهیونیستی قتل عام می شوند، نشان از ضعف و تفرقه ماست. ما از دولت های اسلامی انتظار نداریم با اقدام نظامی شر این غده سرطانی را کم کنند، ولی به آنان می گوییم حداقل با قطع روابط اقتصادی و سیاسی خود با این رژیم جعلی، شریان های حیاتی آن را قطع نمایید، هرچند اين دولت ها حتي یک روز هم حاضر به قطع این روابط نیستند.

آیت الله دکتر عباسی ادامه داد: در حالی که یک گروه جوانمرد و مجاهد در کشور یمن با اقدامات دلاورانه خود مسیر دریایی رژیم جنایتکار را قطع کرده است، جای تاسف دارد برخی دولت های ظاهرا مسلمان منطقه مسیرهای جایگزین را برای رژیم اشغالگر گشوده اند. راه عزت و سربلندی مسلمانان، اتحاد و برادری است و شما علما در این زمینه پیشگام هستید.

رئیس جامعةالمصطفی در پایان، علما را وارثان انبیاء خواند که رسالت روشنگری ملت های خود در برابر آتش تفرقه را دارند و تصریح کرد: امروز با وجود مسائل مهم مشترک میان مسلمانان، نباید به اختلافات جزئی در میان خود بپردازیم و از دشمنان اصلی غافل بمانیم. امیدواریم علمای اسلام بتوانند در این زمینه به رسالت و تکلیف تاریخی خود عمل نمایند.