آیت‌الله عباسی:

روایت جبهه حق با اخلاص و مجاهدت در عالم پیش رفته است

آیت الله عباسی در گردهمایی طلاب و روحانیون مجتمع جامع امام خمینی(قدس سره) که در آستانه ورود به ماه محرم برگزار شد، با اشاره به تقارن مناسبت‌های مذهبی و تاریخی، به تبیین جایگاه خطیر مبلغان در عصر حاضر پرداخت.

رئیس  جامعةالمصطفی در ابتدای سخنان خود واقعه غدیر را فراتر از یک حادثه تاریخی دانست و اظهار داشت: واقعه بزرگ و تاریخی غدیر، جویبار ولایت و حکمت بر تاریخ است و مسئله غدیر، مشخص شدن پیشوایی، حاکمیت و امامت برای آینده بشر است.

وی با گرامیداشت یاد امام خمینی (ره)، ایشان را شخصیتی نادر در تاریخ توصیف کرد که معادلات عالم را تغییر داد و تصریح کرد: همانگونه که رهبر شهید ما فرمود، امروز دنیا در حال عبور از یک پیچ تاریخی است. یقیناً یکی از نقاط عطف این پیچ تاریخی و این گذار تمدنی، پدیده انقلاب اسلامی بود که امام راحل، آن مرد بزرگ و تاریخ‌ساز، آن را رقم زد.

عضو مجلس خبرگان رهبری تأکید کرد: هرچند پنج دهه از پیروزی انقلاب گذشته است، اما همچنان در میانه راه هستیم و آثار این پدیده تمدنی روز‌به‌روز در جهان گسترده‌تر می‌شود.

آیت‌الله عباسی در بخش دیگری از سخنان خود به تفسیر آیه «الذین یبلغون رسالات الله» پرداخت و اظهار داشت: رسالات‌الله پیام‌های ارسالی خداست؛ خداوند با بشر سخن گفته و بشر منقطع از آسمان نیست. شما روحانیون هم در حقیقت به دنبال این هستید که پیام‌های خدا و حرف خدا را به انسان برسانید.

وی با تأکید بر اخلاص در فعالیت های تبلیغی، خاطرنشان کرد: در این راه، انسان جز خدا هیچ‌چیز را در نظر نمی‌گیرد؛ خشیت و خضوع فقط برای خداست و در برابر قدرت‌های عالم و موانع سر راه، خشیتی ندارند.

رئیس جامعةالمصطفی همچنین با استناد به کلام امام صادق (ع)، بزرگی حقیقی را در ملکوت عالم دانست و اظهار داشت: بزرگی برای اهل علم است؛ ممکن است در این دنیا کسی شما را نشناسد، اما در باطن عالم، بر خلاف انسان های کوچکی که مدعی اداره دنیا هستند، از جایگاه رفیعی برخوردار هستید.

آیت الله عباسی با اشاره به تقابل جبهه حق و باطل در دنیای امروز، به موفقیت‌های جبهه مقاومت در عرصه بین‌المللی اشاره کرد و خاطرنشان ساخت: امروز علیرغم همه کمبودها، همت، اخلاص و مجاهدت شما، روایت جبهه حق را در دنیا پیش برده است. دشمنان امروز بارها اعتراف می‌کنند که انقلاب اسلامی و جبهه مقاومت، حتی در “روایت” در سطح بین‌المللی دست برتر را دارد.

رئیس جامعةالمصطفی در پایان، ماه محرم را بزرگ‌ترین فرصت برای معرفی مکتب اهل‌بیت (علیهم السلام) برشمرد و بیان داشت: ائمه معصومین ما کربلا و واقعه عاشورا را پرچم اسلام ناب قرار دادند. محرم و صفر است که اسلام را نگه داشته و این فرصت، مهم‌ترین فرصت مکتب حق است. در هیچ مقطعی از تاریخ، رویارویی جبهه حق و باطل به اندازه امروز آشکار نبوده است و یاران حق در سراسر عالم به این حرکت خواهند پیوست.