حجت الاسلام والمسلمین دکتر عباسی در این دیدار ضمن خوشامدگویی به مهمانان حاضر در جلسه به معرفی جامعةالمصطفی العالمیه پرداخت و خاطرنشان کرد: المصطفی میزبان طلاب و دانشپژوهان از مذاهب مختلف اسلامی است که در واحدهای مختلف داخل و خارج از کشور المصطفی از جمله نمایندگی گلستان، در کنار یکدیگر مشغول به تحصیل هستند و خوشبختانه هیچ اختلافی نیز میان آنان وجود ندارد.
وی ادامه داد: ما علاقهمند هستیم این راهبرد در سایر مراکز علمی اسلامی نیز وجود داشته باشد و به منظور تحقق این هدف، ضروری است الگوی دوستی و برادری جامعةالمصطفی بیش از گذشته در جهان معرفی گردد.
رئیس المصطفی با اشاره به تحصیل طلاب بیش از ۱۳۰ ملیت مختلف در جامعةالمصطفی ابراز داشت: رشتههای جامعةالمصطفی در سه حوزهی دانشی علوم اسلامی، علوم انسانی با دیدگاه اسلامی و زبان وفرهنگ شناسی ارائه میگردد. جامعةالمصطفی در بسیاری از رشتهها و گرایشهای تخصصی در این سه حوزه پیشگام به شمار میآید.
وی بازتولید بسیاری از علوم تخصصی انسانی از دیدگاه اسلامی را زمینهساز تحقق تمدن نوین اسلامی دانست و تصریح کرد: علوم انسانی در حقیقت علوم تمدنی است و به همین جهت تولید علوم انسانی از دیدگاه اسلامی از پیششرطهای اساسی تمدن اسلامی به شمار میآید. المصطفی بسیاری از رشتههای علوم انسانی را با نگاه اسلامی بازتولید نموده و در واحدهای خود ارائه مینماید.
حجت الاسلام والمسلمین دکتر عباسی با اشاره به ارائه بیش از ۱۶۰ رشته و گرایش علمی توسط جامعةالمصطفی، اظهار داشت: المصطفی در کنار آموزشهای حضوری، امکان تحصیل در دانشگاه مجازی را برای هزاران نفر از دانشپژوهان خود فراهم آورده است و موسسه آموزشهای کوتاه مدت و فرصتهای مطالعاتی جامعةالمصطفی نیز سالانه میزبان شمار زیادی از اساتید و پژوهشگران علاقهمند به علوم و معارف اسلامی است.
رئیس جامعةالمصطفی در پایان ضمن تقدیر از حضور مهمانان عرب زبان در پنجمین کنفرانس بین المللی حقوق بشر امریکایی از دیدگاه مقام معظم رهبری(مدظله العالی)، اظهار امیدواری کرد این حضور زمینهساز گسترش ارتباطات علمی و فرهنگی دوجانبه گردد.
Δ