حجت الاسلام رهنما در این نشست با بیان این که رفتار تقریبی امام صادق (ع) با اهل سنت به عنوان بهترین الگو در زمینه تقریب مذاهب است، اظهار داشت: اساتید با الگو برداری از سیره اهل بیت علیهم السلام میتوانند تاثیر بسیار خوبی در انتقال معارف الهی داشته باشند و در این زمینه حضرت زینب(سلام الله علیها) میتواند، بهترین الگو باشد.
حجت الاسلام رهنما ضمن اشاره به برخی از ویژگی های بارز حضرت زینب(س) اذعان کرد: عقیله بنی هاشم؛ مفسر قرآن بودند و با برگزاری کلاس تفسیر در مدینه و کوفه به تشنگان معارف الهی علم آموزی میکردند.
معاون آموزش المصطفی نمایندگی گلستان افزود: از دیگر ویژگیهای حضرت زینب(سلام الله علیها) صبر زیاد و سخنوری تواناست که نشان از دانش آموختگی آن حضرت در مکتب پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله و حضرت علی(علیه السلام) و فاطمه زهرا (سلام الله علیها) بود و همچنین مدیری توانمند در شرایط بحرانی بعد از قیام کربلا بودند.
وی یادآور شد: از ویژگیهای خاص زینب کبری(سلام الله علیها) آینده نگری ایشان بود که از مصادیق آن شرط ضمن عقد با همسر خود _عبدالله ابن جعفر_ جهت همراهی با برادر و امام خود که در نهایت با حضور حضرت زینب (سلام الله علیها) در کربلا و صحنه عاشورا؛ توانست با پیام رسانی اصولی؛ کاخ یزید را به لرزه در آورد و اهداف امام حسین علیه السلام در ابعاد مختلف محقق گرداند.
معاون آموزش المصطفی نمایندگی گلستان تصریح کرد:جامعه المصطفی یک نهاد علمی_تربیتی است و ارتقای سطح علمی بارویکرد تربیتی بسیار داری اهمیت است.
در ادامه مدیران گروههای علمی، اساتید و کارشناسان نظرات و پیشنهادات آموزشی، تربیتی و پژوهشی خود را در جهت ارتقای سطح علمی و تربیتی طلاب ذکر کردند.
در پایان حجت الاسلام رهنما با تاکید بر استفاده از نظرات اساتید در بهبود وضعیت تحصیلی و تربیتی طلاب اذعان کرد: اساتید مدرسه عالی خواهران با استفاده ابزارهای علمی با رویکرد معارفی میتوانند سبب رشد علمی ومعنوی طلاب شوند و نقص ها و کمبودها در سایه همفکری رفع خواهد شد.
Δ