دومین گردهمایی تجلیل از معلمان و مربیان آموزشی

دومین گردهمایی تجلیل از معلمان و مربیان آموزشی از سوی معاونت آموزش مرکز امور خانواده جامعةالمصطفی العالمیه برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین کریمی قدوسی، معاون فرهنگی تربیتی المصطفی در این گردهمایی ضمن تبریک فرارسیدن دهه کرامت، از زحمات مربیان دانش آموزانی که هر کدام سفیرانی برای انتشار معارف و پیام مکتب اهل بیت(علیهم السلام) در جهان خواهند بود، تقدیر نمود.

وی همه موجودات عالم را تحت فرمان و اراده خداوند خواند و گفت: رسیدن به کمال هدف غایی همه موجودات و عالم هستی است. در نظام آفرینش هدایت تکوینی پروردگار جاری است اما امتیاز انسان برخورداری از قدرت عقل، تفکر و اندیشه و نیز قوه اراده و اختیار است و علاوه بر هدایت تکوینی، از هدایت تشریعی نیز بهره مند است.

معاون فرهنگی تربیتی المصطفی، رسیدن انسان به اهداف متعالی را از طریق تعلیم و تربیت دانست و خاطرنشان کرد: فرزند انسان از ابتدای کودکی نیاز حمایت و راهنمایی دارد و معلمان و مربیان در کنار والدین، کودکان را از خطرات دور کرده و راه سعادت را به او می آموزند. نیاز به هدایت و راهنما پیوسته در همه مراحل زندگی ادامه دارد تا انسان بتواند نیازهای مادی و معنوی خود را در حیات دنیوی و اخروی مرتفع نماید.

حجت الاسلام والمسلمین کریمی قدوسی، پروردگار را نخستین معلم خلقت خواند و گفت: نقش معلم در حیات معنوی انسان اساسی است و از آیات قرآن کریم برداشت می شود که معلم حق حیات بر جامعه و انسان ها دارد.

ضرورت آموزش فعال و ارتباط متقابل معلم و دانش آموز

در ادامه حجت الاسلام والمسلمین قاضوی، رئیس مرکز امور خانواده المصطفی با عرض تبریک میلاد با سعادت حضرت علی بن موسی الرضا(علیه السلام) و نیز گرامیداشت معلمان و مربیان حاضر در جلسه، اظهار داشت: جهان امروز پیوسته در حال تغییر و تحول است و گفته می شود هر دقیقه ۲۵۰۰ صفحه به علم جهانی افزوده می شود. این مسئله نشان می دهد در حوزه آموزش، معلمان ما نیز باید خود را به روزرسانی نمایند و از فرصت تابستان در این زمینه بیشترین استفاده شود.

وی ارتقای سطح ادراک و تفکر در آموزش دانش آموزان را بسیار مهم دانست و افزود: آموزش باید فعال باشد و ارتباط متقابل معلم و دانش آموز برقرار گردد. آموختن باید دستور اصلی کار معلمان ما باشد و تنها نمره و امتحان ملاک نیست.

رئیس مرکز امور خانواده المصطفی با تاکید بر لزوم توجه به علایق دانش آموزان، خاطرنشان کرد: میزان علاقه و استعداد و تفاوت های فردی در یادگیرنده، باید مورد توجه معلمان باشد. هر فرد دارای ظرف یادگیری و توانمندی خاصی است که در آموزش باید لحاظ شود.

حجت الاسلام والمسلمین قاضوی، آموزش تدریجی و علاقه مند نمودن دانش آموز به تعلیم را از دیگر نکات مهم حوزه آموزش دانست و گفت: دانش آموز باید از نتایج سودمند آموخته های خویش در ساحت زندگی مطلع و روش استفاده از دانش خود را بیاموزد. با رعایت موارد یاد شده، آموزش ما تحول و تعالی را همراه خواهد داشت.

گفتنی است آقای متولی، معاون آموزش مرکز امور خانواده نیز در سخنانی ضمن تجلیل از مربیان و معلمان جامعةالمصطفی، ابراز داشت: خواسته هایی که از سوی نمایندگان معلمان و مربیان آموزشی در این جلسه مطرح گردید، کاملا در جهت ارتقای سطح آموزشی دانش آموزان المصطفی است و امیدواریم بتوانیم با جدیت برای تحقق آن گام برداریم.

شایان ذکر است آقای قهرمانی، آموزگار و معاون آموزش مجتمع قرآنی توحید و خانم صیادی از مربیان مدرسه دخترانه هجرت، به نمایندگی از معلمان و مربیان آموزشی، دقایقی به بیان نظرت و دیدگاه های خود پرداختند.

اجرای گروه سرود دختران دانش آموز مدرسه قرآنی توحید، مدیحه سرایی به مناسبت دهه کرامت و تجلیل از مربیان و معلمان برگزیده با حضور حجت الاسلام والمسلمین کریمی قدوسی، معاون فرهنگی تربینی المصطفی، از دیگر برنامه های این گردهمایی بود.