وی یادآور شد: جامعةالمصطفی ۲۰ نشریه را در خارج از کشور منتشر میکند که ۱۹ نشریه آن علمی تخصصی در حوزه کشورها و مناطق و یکی نشریه بینالمللی با نشر در گستره فراگیر جهانی است.
دکتر محسنی در ادامه با بیان این که نشریات جامعةالمصطفی در ۱۱ حوزه زبانی و ناظر به حوزههای دانشی مختلف جامعةالمصطفی العالمیة منتشر میشوند، خاطرنشان ساخت: در عرصه نمایهسازی نشریات اتفاقات خوبی افتاده است و کارگاهها و نشستهای متعددی را در راستای نمایهسازی نشریات در عرصه بینالملل برگزار نمودهایم؛ برای مرجعت علمی و مرئی سازی مقالات، باید حضور محصولات المصطفی در نمایههای بینالمللی را جدی بگیریم.
وی در بخش پایانی سخنان خود به موضوع ارجاعدهی مقالات علمی بهعنوان یکی از شاخصهای مهم کیفی تولید مقالات در نشریات اشاره کرد و اذعان داشت: بهبود ساختار و کیفیت مقالات از مهمترین مؤلفههای رتبهبندی نشریات علمی است که همواره موردتوجه جامعةالمصطفی قرار دارد. معاونت پژوهش مبتنی بر شاخصهای اعلامی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری سه نشریه را بهعنوان نشریه برتر سال المصطفی انتخاب و معرفی خواهد کرد.
مدیرکل امور پژوهشی جامعةالمصطفی در بخش دیگری از سخنان خود، ضمن تقدیر از نظرات و دیدگاههای مطرح، سختی تدارک و تأمین ارکان نشریه را از چالشهای ارتقای و گسترش نشریات حوزههای دانشی المصطفی برشمرد.
در بخش پایانی این نشست مدیران نظرات، دیدگاهها و پیشنهادهای خود را مطرح کردند که برخی از مهمترین مباحث مطرح شده در این نشست بدین شرح است:
Δ