رئیس جامعةالمصطفی در این بازدید با تبریک ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی و مناسبت های اعیاد شعبانیه، اظهار داشت: خدمات فضلاء و دانش آموختگان جامعةالمصطفی در جهان باعث افتخار ماست و البته همه ما مدیون امام خمینی(قدس سره) هستیم. در حقیقت این مجموعه توسط امام راحل تاسیس گردید که با راه اندازی شورای سرپرستی طلاب غیرایرانی در سال ۱۳۵۸، سنگ بنای جامعةالمصطفی را ایجاد نمود.
وی انقلاب اسلامی را نهضتی جهانی خواند و خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی همانند رسالت نبی مکرم اسلام(صلی الله علیه و آله)، اختصاص به یک قوم و جغرافیا ندارد و متعلق به همه عالم است. طی چهل و شش سال گذشته انقلاب اسلامی توفیقات خوبی حاصل شده است که جای شکر دارد؛ اما مسیر طولانی نیز تا رسیدن به هدف نهایی و تحقق آینده عادلانه در جهان، پیش روی ماست.
آیت الله دکتر عباسی انقلاب اسلامی را گامی بزرگ در رسیدن به آینده روشن مطابق با وعده الهی دانست و افزود: در این مسیر الهی هرکس به هر مقداری که گام بردارد نزد خدای متعال ثبت و ضبط خواهد شد و به همان میزان در آینده روشن جهان سهیم خواهیم بود.
وی ادامه داد: مستکبران جهان تصور می کنند دنیا به آنان تعلق دارد و حتی برخی اندیشمندان آنان، نظام سرمایه داری را پایان تاریخ و ایستگاه نهایی بشر خوانده اند اما خداوند وعده داده است صالحان وارث آینده جهان خواهند بود. موضوع مهدویت و ظهور به تاریخ بشر معنی می دهد و بدون آن پایان بشریت بسیار تاریک خواهد بود. جای بسی افسوس است اگر صاحبان پایان جهان جنایتکارانی باشند که مسئول کشتار فجیع نزدیک به پنجاه هزار انسان بیگناه در یک سال گذشته هستند.
عضو مجلس خبرگان رهبری، ظهور حضرت حجت(ارواحنا له الفداء) را بشارت دهنده آینده ای نورانی برای بشریت خواند و تصریح کرد: برخلاف برخی گروه های کج فکر که تصور می کنند برای انتظار ظهور حضرت باید در گوشه ای بنشینند و حتی به پر شدن جهان از ظلم و فساد کمک نمایند، پیام امیدبخش مهدویت، تلاش و حرکت در مسیر ظهور است. البته این راه بسیار عظیم است و شیاطین عالم به راحتی صحنه را خالی نکرده و هر چه در توان داشته باشند به کار خواهند بست.
وی یکی از میدان های اصلی این رویارویی را در صحنه فرهنگ و رسانه دانست و خاطرنشان کرد: تمدن مادی در گذشته برای اهداف استعماری خود از ابزار جنگ و اسلحه استفاده می کرد و سرزمین ها و منابع ملت را به زور تصاحب می کردند. اما امروز استعمار رنگ خود را عوض کرده است و تلاش می کند با حکمرانی بر افکار و اذهان مردم، آنان را تسلیم منفعت طلبی خود سازد. سرمایه گذاری در حوزه رسانه، کمترین هزینه را برای تحقق اهداف نامشروع آنان در پی دارد.
آیت الله دکتر عباسی در پایان جبهه حق را نیازمند فعالیت گسترده تر در عرصه رسانه و گفتگو با افکار عمومی دانست و افزود: همتی که برخی شخصیت ها همچون حجت الاسلام والمسلمین شیخ دقاق در این صحنه برای جبران خلاءها دارند شایسته تقدیر است و انشالله با حضور پرقدرت در این عرصه، حرکت در مسیر الهی روشن تر و آسان تر خواهد بود.
حجت الاسلام والمسلمین دقاق نیز در این بازدید جنگ آینده را جنگ شناختی خواند و تاکید کرد: امام راحل(قدس سره) می فرمود در هر چیزی اسراف وجود دارد الی در موضوع رسانه؛ لذا در این زمینه باید سرمایه گذاری مناسب صورت گیرد و امیدواریم با همت نیروهای این موسسه که بسیاری از آنان دانش آموخته جامعةالمصطفی هستند، بتوانیم به نتایج درخشانی دست یابیم.
همچنین آقای میرداماد، مدیر موسسه رسانه ای سحاب نیز در سخنانی اظهار داشت: انتخاب نام سحاب برای این موسسه به این معنی است که با نگاهی جامع مسائل را رصد نموده و با تولید آثاری باکیفیت، همانند ابری بارور، زمین های تشنه را سیراب نماییم. این موسسه از عید غدیر سال گذشته آغاز به کار کرد و آماده همکاری با مراکز مختلف همچون جامعةالمصطفی العالمیه برای تولید آثار فاخر و ارزشمند است.
Δ