نشست با قرائت آیات کلام الله مجید توسط محمد بصیر سلطانی آغاز و با شعرخوانی و مدیحه سرایی مداحان اهلبیت(علیهم السلام) ادامه یافت و در ادامه آقای نظر خدا مهدوی پیرامون انتظار و جایگاه آن در امیدبخشی انسان ها سخن گفت و بیان داشت: انسان ها با آینده نگری زنده اند و جامعه و مردمی که آینده روشن نداشته باشند از رسیدن به سعادت و تلاش محروم خواهند بود.
آقای مهدوی تأکید کرد: مهدویت به ما این امید و باور را می دهد که روزی مستضعفین جهان موفق خواهند شد تا از نابه سامانی ها و مشکلات عبور کنند و به حکومت عدل جهانی دست پیدا کنند.
سپس آقای بسم الله خان شهپر طی سخنان خود، مهدویت را جزء مسائل مهم جهان اسلام دانست و بیان داشت: مهدویت تنها متعلق به شعیه نیست بلکه آنچه در فرهنگ اسلامی به عنوان عید برای عموم مسلمانان است. اهل سنت هم به مهدویت باور دارند اما آنها می گویند حضرت مهدی(عجل الله فرجه) تا حال متولد نشده است.
در پایان آقای شیخ علی مدد فاضل به بیان سخن پرداخت و در رابطه به جایگاه حضرت مهدوی موعود در منابع اهل سنت سخنان خویش را ارائه کرد.
از نظر آقای فاضل، مهدویت بیش از آنچه که در منابع شیعه آمده است در منابع اهل سنت وجود دارد. با این وجود در سال های اخیر این مسئله از نظر حاکمات و بزرگان دینی اهل سنت مغفول مانده و کمتر پیرامون آن سخن گفته شده است.
وی تأکید کرد: کتاب هایی که در صده های نخست تاریخ اسلام پیرامون مهدویت نگاشته شده است تماما مربوط به اهل سنت است و در این کتاب ها حضرت مهدی موعود(عجل الله فرجه) خوب معرفی شده است. از بنی هاشم است، از نسل حضرت زهرا(سلام الله علیها) است؛ جزء خلفای دوازده گانه است و دیگر موارد. این مسائل نشان می دهد که مسئله مهدویت در منابع اهل سنت خیلی مهم بوده است اما در عصر ما این مسئله آنچنان که باید مورد توجه باشد نیست.
Δ