رئیس نمایندگی المصطفی در خراسان با تاكيد بر اينكه مجالس محرم عامل هدايت انسان به سوی معرفت و معنویت است عنوان کرد: امام رضا (علیه السلام) در حدیثی فرمودند: مَنْ جَلَسَ مَجْلِساً یُحْیى فیهِ اَمْرُنالَمْ یَمُتْ قَلْبُهُ یَوْمَ تَمُوتُ الْقُلُوبُ. هر كس در مجلسى كه ياد و نام ما در آن زنده نگه داشته مىشود بنشيند، در آن روزى كه دلها مىميرند، دل او نمىميرد.
وی در ادامه عنوان کرد: قلب مرده قلبی است كه خالی از نور معرفت ایمان و معنویت است و در این قلب به دلیل قساوت موعظه اثر نمیگذارد و عاطفه و مهربانی ندارد و برای مظلوم گریه نمیکند به یتیم و مسکین ترحم نمیکند به یاری مظلوم نمیشتابد، اما مجلس اهل بیت (علیهم السلام ) باعث زنده شدن قلبها میشود زيرا که در مجلس اهل بیت (علیهم السلام) نور ایمان و معنویت و اطاعت به خدا مطرح میشود و قلبی که در آن ایمان باشد آن قلب زنده است.
حجتالاسلام والمسلمین صالح خاطرنشان کرد: یکی از ابعاد عاشورا الگوهای ممتاز انسانی و در راس آنها امام حسین(علیه السلام) است. این امام بزرگ در راه رضایت خداوند از همه اهداف و منافع شخصی خود گذشته بود و به معنی حقیقی کلمه فانی فیالله شده بود. و خدا را برنفس مقدم کرده بود زیرا که هوای نفس قلبها را میمیراند و تیره میکند.
رئیس نمایندگی المصطفی در خراسان با اشاره به اينكه صحنههای کربلا عبرت آموز است ادامه داد: عمر سعد در کربلا فرمانده لشکر یزید بود او چون قلبش مرده بود و ایمان نداشت در حالی که امام حسین(علیه السلام ) از او دعوت کرد به دلیل هوای نفس و تمایل به ریاست دنیایی، حق را شهید کرد و خواستههای نفس خودش را برحق ترجيح داد. اما در مقابل حر هم که بين انتخاب دنيا و آخرت باید یکی را انتخاب می کرد، حر خودش و نفسش را شهيد كرد و حق را زنده كرد.
حجتالاسلام والمسلمین صالح یادآور شد: این روزها که به ساحت مقدس قرآن کریم در سوئد اهانت شده رسالت اصلی ما طلاب علوم دينی این است که معارف و زیباییهای قرآن را به دنیا معرفی کنیم، زیبایی قرآن این است که انسانی را به نام حسین بن علی (علیه السلام ) تربیت میکند که هدایت بشریت آرمان حسین بن علی (علیه السلام) است، و اين آرمان زيباترين آرمان است.
Δ