معاون پژوهش جامعةالمصطفی در نهمین اجلاسیه فعالان پژوهشی؛

اساتید بازوان توانمند سیاست‌گذاری پژوهشی هستند

حجت‌الاسلام‌والمسلمین عبادی، معاون پژوهش جامعةالمصطفی العالمیة در نهمین اجلاسیه فعالان پژوهشی جامعةالمصطفی، ضمن تقدیر از نکات ارزنده این جلسه بر اهمیت عملیاتی‌سازی پیشنهادهای ارائه شده تأکید و تصریح کرد: در عین کاستی‌های پژوهشی، الحمدلله شاهد اقدامات فاخر و ارزشمندی در بخش‌های ساختاری و شکلی نشریات هستیم.

وی در ادامه گزارشی از فعالیت‌های کمیته علم‌سنجی جامعةالمصطفی ارائه کرد و با بیان این که سیاستگذاری پژوهشی مهم‌ترین وظیفه ستادی است که نباید محصور در سیاستگذاری نظارتی باشد، اظهار داشت: اساتید بازوان توانمند سیاستگذاری حوزه تولید محتوا هستند.

معاون پژوهش جامعةالمصطفی العالمیة عبور از دوره تحول آموزشی و عملیاتی‌شدن برنامه تحولی در جامعةالمصطفی را موردتوجه قرار داد و ابراز داشت: در شیوه اجرای تحول آموزشی، بسته‌هایی که ضمن آموزش برای پژوهش تعریف شده، نیازمند نقش‌آفرینی اساتید و پژوهشگران فاخر جامعةالمصطفی است.

وی ضمن اشاره به برخی از موانع پیش روی پژوهشگران، با تأکید بر این که همواره نیازمند احصا، شناسایی و فعال‌سازی ظرفیت‌های المصطفائیان در حوزه‌های پژوهشی و تحقیقاتی هستیم، خاطرنشان ساخت: ساماندهی برگزاری کارگاه و عرضه محصولات علمی طلاب در نشریات پژوهشی از جمله رویکردهای مهم و رسالت معاونت پژوهش جامعه المصطفی است.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین عبادی ضمن اشاره به موضوع اقتصاد پژوهشی، بر اهمیت تقویت سرمایه‌گذاری‌های پژوهشی تأکید کرد و ابراز داشت: بهبود و تقویت زیرساخت‌ها از مؤلفه‌های خلق پژوهش‌های موفقی است که ناظر به نیازها عملیاتی می‌شوند.

 

حجت‌الاسلام کربلایی نیز در بخشی از این نشست به موضوع علم‌سنجی و کمیته‌های مرتبط با این موضوع اشاره و برپایی کارگاه‌ها ناظر به توانمندی‌های هم سطح شرکت‌کنندگان را مهم ارزیابی نمود و تصریح کرد: شکل‌گیری مطالبات فراگیر در جامعه المصطفی برای تقویت بنیه‌های کارگاهی امری مهم و ضروری است.

وی در بخش پایانی سخنان خود گزارشی از حمایت جامعه المصطفی از نشر مقالات در نشریات بین‌المللی خارج از المصطفی  و قالب ارزیابی‌های پژوهشی ارائه کرد.