امیردریادار ایرانی در این مراسم ضمن گرامیداشت شهدای مقاومت اسلامی، به تشریح رشادت های نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران طی هشت سال دفاع مقدس پرداخت و اظهار داشت: ماموریت اصلی نیروی دریایی ارتش از دوران دفاع مقدس تا کنون حفاظت از امنیت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران است.
وی با تاکید بر اهمیت بنادر و صنعت کشتیرانی در اقتصاد جهانی، یادآور شد: مقام معظم رهبری منافع دریایی را برای همه ملت ها می داند که تنها با داشتن اقتدار می توان از این موهبت به درستی استفاده نمود.
امیر دریادار ایرانی با اشاره به سفر دریایی ناوشکن نیروی دریایی ارتش به دور کره زمین، تصریح کرد: برای تحقق این هدف یازده ماه کار عملیاتی مقتدرانه صورت گرفت که شگفتی همه آشنایان به صنعت دریایی را برانگیخت. گذر از عرض اقیانوس آرام و اطلس برای نخستین بار در تاریخ دریانوردی کشور رخ داد و تجربیات و اطلاعات بسیار ارزشمندی را برای نیروی دریایی به دنبال داشت.
وی ادامه داد: نحوه برنامه ریزی و اجرای این ماموریت غرورآفرین ابهامات فراوانی را پیرامون توانمندی نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران برای دشمنان ما پدید آورد که هنوز نتوانسته اند برای آن پاسخی بیابند.
فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران، با اشاره به نمایش اقتدار کشور در اجرای این ماموریت در حوزه های مختلف حقوقی، بین المللی، امنیتی، معنوی، فرهنگی و… ، ابراز داشت: طی این سفر، در کیپ تاون یک محفل انس قرآنی با حضور برادران اهل سنت برگزار گردید که بیانگر جنبه اقتدار فرهنگی و وحدت اسلامی بود.
امیر دریادار ایرانی، تمام دستاوردهای نیروی دریایی ارتش را مرهون تلاش جوانان کشور، برکت خون شهدا و عنایات اهل بیت(علیهم السلام) دانست و خاطرنشان کرد: در حوزه دیپلماسی طی این ایام نیروی دریایی سه رزمایش را به اجرا گذاشت و برای نخستین بار کشورهای عربستان، قطر، بنگلادش و… نیز در این رزمایش ها شرکت کردند که نشان دهنده بی اعتباری ادعاها نسبت به انزوای جمهوری اسلامی ایران است.
فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش در بخش پایانی به تشریح علمیات بیرون کشیدن ناوچه سهند از آب پرداخت و تاکید کرد: این ناوچه هم اکنون مراحل نهایی تعمیرات تجهیزات الکترونیک را طی می نماید و انشالله به زودی به چرخه انجام مأموریتهای دریایی خود باز خواهد گشت.
Δ