استاد آیت الله قزوینی در این مراسم به بیان برخی فضائل حضرت زهراء(سلام الله علیها) پرداخت و گفت: نبی مکرم اسلام(صلی الله علیه و آله) بر اساس نقل محدثان شیعه و اهل سنت دارای هشت فرزند بود. چهار پسر ایشان قاسم، طیب، طاهر و ابراهیم بودند که همگی پیش از پیامبر از دنیا رفتند و چهار دختر ایشان زینب، کلثوم، رقیه و حضرت فاطمه زهراء(سلام الله علیها) نام داشتند.
وی ادامه داد: روایاتی که پیرامون حضرت فاطمه زهراء(سلام الله علیها) از پیامبر اسلام نقل شده است فراتر از روابط پدر و فرزندی است؛ زیرا اگر چنین بحثی مطرح بود، مشابه آن را برای سایر فرزندان و دختران رسول خدا(صلی الله علیه و آله) نیز شاهد می بودیم.
رئیس مؤسسه حضرت ولیعصر(عجل الله تعالی فرجه) خاطرنشان کرد: پیامبر(صلی الله علیه و آله)، فاطمه را پاره وجود خود می نامد. در کتاب روح المعانی، آلوسی که مذهب صوفی سلفی دارد تعبیری درباره حضرت زهراء می نماید که ایشان افضل همه زن ها در گذشته و آینده است؛ از این جهت که او پاره وجود پیامبر(ص) است. وی حضرت زهراء(سلام الله علیها) را دارای مقامی بالاتر از حضرت مریم(علیها السلام) می خواند زیرا چیزی برابر با بخشی از وجود پیامبر بودن نیست.
وی در ادامه یادآور شد: حاکم نیشابوری با سند صحیح از پیامبر گرامی اسلام نقل می کند معیار غضب و رضایت خداوند، حضرت زهراء است. دلیل بیان این فضایل توسط پیامبر این است که مردم پس از نبی مکرم اسلام بتوانند حق و باطل را تشخیص دهند.
آیت الله قزوینی با اشاره به رویدادهای دو سال آخر عمر مبارک پیامبر مکرم اسلام(صلی الله علیه و آله)، اظهار کرد: در این دو سال جمعیت دسته دسته به خدمت رسول گرامی اسلام می رسیدند. صدای صدیقه طاهره پس از پیامبر گرامی اسلام به ویژه در خطبه فدکیه، خطبه دیدار با ام سلمه، سخنان آتشین در عیادت با عایشه و… حجت را بر مردم تمام نمود.
گفتنی است در ادامه این برنامه سخنران مراسم به تعدادی از سوالات و شبهات مربوط به فضائل و کیفیت شهادت حضرت فاطمه زهراء(سلام الله علیها) پاسخ داد.
Δ