معاون ارتباطات و بین الملل المصطفی:

حضرت زهراء(س) الگویی فراتر از جغرافیا و ادیان برای همه بشریت است

مراسم سوگواری ایام شهادت حضرت فاطمه زهراء(سلام الله علیها) ظهر امروز با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین دکتر قنبری در سازمان مرکزی جامعةالمصطفی برگزار گردید.

معاون ارتباطات و بین الملل المصطفی با اشاره به سبک زندگی اهل بیت(علیهم السلام) و حضرت زهراء (سلام الله علیها) از جمله ساده زیستی، نوع پوشش، رفت و آمد، برخورد با مردم و… به عنوان یک الگوی جهانی، خاطرنشان کرد: تمسک به این سیره و معرفی و تبیین آن در جامعه وظیفه مهمی است که بر عهده ما قرار دارد.

حجت الاسلام والمسلمین قنبری ادامه داد: در نظریه الگوپذیری علاوه بر تقلید ظاهری، الگو باید در مقام معلم ایفای نقش نماید. فرمایشات اهل بیت(علیهم السلام) به صورت سرفصل های آموزشی و درسی باید در سطوح مختلف در اختیار مخاطبان گوناگون قرار گیرد و این یکی دیگر از وظایفی است که باید دنبال نماییم.

وی سومین نظریه الگوپذیری را ایفای نقش در قالب الگوهای مختلف دانست و عنوان داشت: ابعاد مختلف زندگی ما هر کدام عالمی است و در هر یک از این عوالم به دنبال الگویی ویژه هستیم. اهل بیت(علیهم السلام) در نقش های مختلف و ابعاد گوناگون بهترین بودند. حضرت زهراء(سلام الله علیها) نه تنها نقش های مختلف خود را از جمله مادری، همسری، فرزندی و …. در حد اعلی ایفا می نماید، بلکه در هر کدام مرزهای جدیدی را به ما نمایان می سازد.

معاون ارتباطات و بین الملل المصطفی با اشاره به نگاه افراطی و تفریطی به زن در طی تاریخ، یادآور شد: در نگاه اسلامی که انقلاب اسلامی نیز تبیین گر آن است، حضرت زهراء(سلام الله علیها) به عنوان الگویی فراتر از مرزها و ادیان برای زنان بلکه همه مردم جهان معرفی می شود.

حجت الاسلام والمسلمین قنبری در پایان با تاکید بر لزوم تولید ادبیات جهانی در خصوص سیره اهل بیت(علیهم السلام)، تصریح کرد: در این حوزه کار کمی انجام داده ایم در حالی که این الگوها امروز مورد توجه بسیاری از اندیشمندان و محققان غیرمسلمان در سراسر جهان قرار دارد.

گفتنی است این مراسم با ذکر مصیبت و روضه خوانی توسط حاج مجید دلشاد پایان یافت.