آیت الله دکتر عباسی با گرامیداشت یاد شهید سردار سلیمانی و ابومهدی المهندس، شهدای اخیر مقاومت اسلامی از جمله علامه مجاهد سیدحسن نصرالله، سیدهاشم صفی الدین، سرداران مقاومت در فلسطین، شهید هنیه، شهید سنوار و همه عزیزانی که در این مسیر نورانی به مقام رفیع شهادت رسیدند، اظهار داشت: از همه عزیزانی که این جلسه را برگزار نمودند و شاعران عزیزی که هنر خود را در خدمت هدف والا و مقدس مقاومت اسلامی قرار داده و از قریحه الهی خود برای پاسداشت شهدای مقاومت بهره گرفتند، صمیمانه تقدیر و تشکر می نمایم.
رئیس جامعةالمصطفی در ادامه به تبیین مفهوم جبهه مقاومت پرداخت و اظهار داشت: ما سال هاست که با واژه جبهه مقاومت اسلامی انس گرفته ایم. این واژه یک پدیده تعیین کننده در منطقه ماست که بسیاری از معادلات را تغییر داده و در آینده نیز منشأ تحولات بسیاری در منطقه و جهان خواهد بود.
وی شکل گیری این جبهه را مبتنی بر یک اندیشه و آرمان دانست و اظهار داشت: مقام معظم رهبری در فرمایشات خود فرمودند جمهوری اسلامی در منطقه نیروی نیابتی ندارد، بلکه همگی برادران همسنگری هستیم که گرد یک گفتمان مشترک جمع شده ایم.
آیت الله دکتر عباسی دلیل شکل گیری جبهه مقاومت را مقابله با جبهه شیطانی شرارت دانست و خاطرنشان نمود: منطقه غرب آسیا که در کلام سلطه جویان استعمارگر، خاورمیانه خطاب می شود، جغرافیایی بزرگ و مهم در تاریخ عالم به شمار می آید و مهم ترین حوادث تاریخ تمدن و ادیان در این منطقه رقم خورده است. غرب آسیا خاستگاه بسیاری از تمدن های بزرگ و زادگاه ادیان توحیدی است. این منطقه در تاریخ بشر نقش اساسی داشته است.
رئیس المصطفی تحولات منطقه غرب آسیا را تعیین کننده معادلات جهانی خواند و تصریح کرد: تمدن مادی سلطه جو و انحصارگرا تمام تلاش خود را برای تسلط بر عالم بکار گرفته است و هیچ بدیلی را در برابر خود تحمل نمی نماید و همواره غارت منابع و ثروت های ملت ها را در دستور کار خود داشته است. در چند قرن اخیر که تمدن مادی شکل گرفت، این تمدن همواره به منطقه ما به عنوان یک کانون خطرناک برای بقای خود نگاه کرده است.
وی با ذکر نمونه هایی از خوی غارتگری نظام استعمار غرب در اقصی نقاط عالم، یادآور شد: ما با پدیده سلطه جوی بیرحمی در عالم مواجه هستیم که هرگز از فکر تسلط بر منطقه ما دست برنمی دارد. البته در اختیار گرفتن این منطقه با وجود ملت های ریشه دار تاریخی کار آسانی نبود و سال ها دولت های استعماری برای متلاشی کردن قدرت های حاضر در منطقه برنامه ریزی کردند.
آیت الله دکتر عباسی افزود: تا پیش از جنگ جهانی اول، قدرتی به نام دولت عثمانی در منطقه وجود داشت که با وجود گلایه هایی که بر آن وارد است، مربوط به خود این منطقه بود. اما پس از جنگ جهانی اول و فروپاشی این دولت، کشورهای متعددی با طراحی غرب پدید آمد که تحت سلطه آنان باشد و پادگانی نظامی به عنوان رژیم جعلی صهیونیستی را نیز در میان آن قرار دادند.
عضو مجلس خبرگان رهبری تلاش غرب طی هفتاد سال گذشته را تثبیت رژیم صهیونیستی به عنوان حافظ منافع نامشروع استعمار دانست و یادآور شد: طی این سال ها برخی دولت های عربی تلاش هایی برای مقابله با رژیم صهیونیستی داشتند که بنا به دلایلی به نتیجه نرسید و در ادامه مسیر سازش را پیش گرفتند. در پیمان کمپ دیوید تاکید شده بود رژیم صهیونیستی باید به مرزهای ۱۹۶۷ بازگردد. البته اساس رژیم صهیونیستی در منطقه ما نامشروع است اما از زمان امضای این سازش نامه تا کنون رژیم غاصب حاضر به بازگشت به همان مرزها نیز نشده است.
وی یک مجموعه استعماری را پشتیبان تمام عیار رژیم صهیونیستی خواند و گفت: ملت های منطقه تنها با رژیم صهیونیستی مبارزه نمی کنند بلکه یک جبهه شرارت پشت سر این رژیم نامشروع قرار دارد. مومنان و مجاهدان مسلمانی که با آرمان الهی در این جبهه قرار گرفته اند، در صفی واحد در برابر جبهه شرارت ایستاده اند و خون آنها با یکدیگر آمیخته شده است.
آیت الله دکتر عباسی، وجود برخی حوادث و فراز و فرودها در مسیر مجاهدت در راه خدا را امری طبیعی دانست و تاکید کرد: وعده الهی همراهی امدادهای غیبی و ملائک با مردان و زنانی است که در راه خدا ایستاده اند و در این راه استقامت ورزیدند و پیروزی نهایی قطعا با جبهه حق خواهد بود.
رئیس جامعةالمصطفی در پایان شهید سلیمانی را حلقه وصل گروه های مقاومت و خنثی کننده نقشه های جبهه شرارت خواند و تصریح کرد: این مسیر متعالی با حضور مجاهدان اسلام ان شاء الله استمرار خواهد داشت و شعر شما عزیزان نیز بخشی از مجاهدت در همین مسیر نورانی به شمار می آید.
Δ