رئیس مجتمع در آغاز با تبریک دهه کرامت، به بیان جایگاه رفیع علم و علمآموزی در آموزههای دینی پرداخت.
حجتالاسلام و المسلمین طاهایی به حدیثی از امام صادق(علیه السلام) اشاره کرد و گفت: حضرت می فرماید علم، نور الهی است که خداوند به قلب هر کس که بخواهد میافکند. همچنین پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله) علم را نور و ضياء(روشنایی) تعبیر فرمودند و در پاسخ به پرسش اصحاب که تابیده شدن آن نور چه نشانهای دارد فرمودند: «شرح صدر». نوری که خدا در قلب مؤمن میاندازد، سینهاش را فراخ میسازد. از آثار نور علم، همین شرح صدر است که در لحظات سخت، در عصبانیت نمود پیدا میکند.
سخنران مراسم با بیان اینکه «مقام علم و علمآموزی قابل تقدیر نیست»، اظهار داشت: این جلسه تنها نمادی کوچک برای بزرگداشت این جایگاه رفیع است و ما هرگز قادر به سپاسگزاری از زحمات بیشمار اساتید نخواهیم بود. شما حاملان نور علم و انتشار دهندگان مکتب اهلبیت(علیهم السلام) هستید و باید قدردان فروتنی و تلاشهایتان باشیم.
حجتالاسلام و المسلمین طاهایی به محدودیتهای زمانی و مکانی در فرآیند آموزش اشاره و تصریح کرد: هیچ عاملی همچون استاد نمیتواند در جان طلبه نفوذ کند. ارتباط مؤثر استاد و شاگرد است که طلبه را به پژوهشگری توانا، مدرسی خردمند، فاضلی آگاه و فعالی فرهنگی تبدیل میکند.
رئیس مجتمع آموزش عالی بنت الهدی از اساتید این مجتمع خواست تا نقش تاثیرگذار خود را در تربیت طلاب به عنوان مشعلداران نور الهی جدی بگیرند.
این مراسم با تقدیر از زحمات اساتید مجتمع آموزش عالی بنت الهدی به پایان رسید.
Δ