معاون فرهنگی تربیتی المصطفی با تقدیر از مشاوران و خدمت گزاران به طلاب بین المللی جامعةالمصطفی، اظهار داشت: مشاوره یکی از خدماتی است که معمولا کمتر قدر دانسته می شود و این برنامه فرصتی است تا از خدمات مخلصانه همه خدمتگزاران در این ساحت المصطفی از جمله مرکز مشاوره بلاغ و مرکز حسان تقدیر نماییم.
حجت الاسلام والمسلمین دکتر صالح، مرکز مشاوره بلاغ و مرکز روانشناختی حسان را مکمل یکدیگر و در خدمت سلامت روان طلاب المصطفی دانست و گفت: در نقاط مختلف جهان، نسلی که امروز ما با آنها مواجه هستیم حقیقتا دارای تفاوت های بنیادین و مشکلات نوظهور هستند. مرکز مشاوره ما باید در مورد این مسائل نوظهور به ویژه فضای مجازی و سبک زندگی در عصر دیجیتال، روش های خود را به روز رسانی نماییم.
وی توسعه ارائه خدمات برخط را ضروری دانست و افزود: مخاطب شناسی در مشاوره بسیار اهمیت دارد. بخشی از فراگیران ما از ابتدا تحصیلات حوزوی دارند و برخی دیگر با تحصیلات آکادمیک وارد المصطفی می شوند و طبیعتا نحوه تعامل با این دو گروه تفاوت هایی دارد.
معاون فرهنگی تربیتی المصطفی، وابستگی به فضای مجازی را علاوه بر اتلاف وقت منجر به افزایش اضطراب و تنش در میان جوانان دانست و گفت: مقام معظم رهبری بر هویت حوزوی جامعةالمصطفی تاکید نموده اند. این هویت باید برای طلاب ما کاملا روشن گردد تا با انگیزه های معنوی نسبت به آینده مسیر خود اطلاع درستی داشته باشد و با امید دوچندان اهداف والای خود را دنبال نمایند.
شایان ذکر است در ابتدای این نشست، مدیرکل تربیتی المصطفی، یکی از مهمترین ساحت های تربیتی را پرداختن به مباحث روان شناختی داست که جایگاه مهمی در نظام نامه تربیتی المصطفی دارد.
وی خاطرنشان کرد: فراگیران المصطفی طبیعتا به دلیل تنوع ملیتی و دوری از وطن، نیاز بیشتری به مباحث روانشناختی دارند و بسیار خرسندیم از حضور شما روانشناسان و مشاوران در این عرصه بهره مند هستیم.
حجت الاسلام والمسلمین سنگی در ادامه با اشاره به افتتاح مرکز مشاوره حسان در سال ۱۴۰۲ با دریافت مجوزهای رسمی، گزارشی از فعالیت های صورت گرفته در عرصه خدمات مشاوره و روانشناسی در جامعةالمصطفی ارائه نمود.
گفتنی است در بخشی از این نشست، حاضران در جلسه به بیان نظرات و دیدگاه های خود پرداختند و در پایان نیز از روانشناسان و مشاوران برگزیده جامعةالمصطفی تقدیر به عمل آمد.
Δ