در این دیدار، رئیس ستاد مرکزی اعتکاف، ضمن ارائه گزارشی از برنامههای این ستاد، اعتکاف را از اهم موضوعات مورد تاکید مقام معظم رهبری(مدظله العالی) در سخنرانیهای مختلف دانست و به تشریح تاثیر اعتکاف پرداخت.
حجت الاسلام والمسلمین تکیهای، اعتکاف را ام العبادات نامید و بر پژوهشهای پیرامون اعتکاف تاکید نمود.
وی اندوختههای تخصصی اعتکاف را بالغ بر ۳۸۰ جلد کتاب نام برده و با تاکید بر لزوم فهرستنویسی و نمایه و بهرهبرداری از این کتب، معتکفین را از سطوح مختلف ذکر کرد و خواستار معرفی علمی این گونههای متنوع شده و راه بندگی را بهترین ابزار تعامل با جهان دانست.
رئیس پژوهشگاه بینالمللی المصطفی نیز با تقدیر از فعالیتهای ستاد مرکزی اعتکاف و رئیس این ستاد، برای وی آرزوی توفیق روز افزون نمود.
وی پژوهشگاه را مکانی برای محتواسازی فعالیتهای جامعه المصطفی العالمیه نامید و برنامهریزی راهبردی و برنامهریزی علمی را از ماموریتهای پژوهشگاه برشمرد.
حجت الاسلام والمسلمین رضایی، ضمن تشریح فعالیتهای مختلف ستاد و صفوف المصطفی در داخل و خارج از کشور به حضور المصطفی در بیش از ۷۰ کشور جهان اشاره نمود و پشتیبانی و تولید منابع آموزشی مراکز المصطفی را از ماموریتهای پژوهشگاه برشمرد.
وی اختصاص یکی از شمارگان مجلات غیر فارسی پژوهشگاه با موضوع اعتکاف را پیشنهاد داد و ابراز داشت: اعتکاف بسان حج است که معتکفین را از دنیای عادی و زندگی ماشینی منفک و ممحض در عبودیت خداوند متعال میکند.
رئیس پژوهشگاه المصطفی، ضمن اعلام آمادگی پژوهشگاه برای مشارکت در تالیف دانشنامه اعتکاف، اعتکاف را تحولآفرین و موثر دانست و انسانهای قبل و بعد اعتکاف را متفاوت خواند.
Δ