دبیرعلمی کنگره بین المللی اندیشه های قرآنی امام خامنه ای تبیین کرد؛

الگوی زن مسلمان در اندیشه قرآنی مقام معظم رهبری

حجت الاسلام والمسلمین رضایی اصفهانی، دبیر علمی کنگره بین المللی اندیشه های قرآنی حضرت امام خامنه ای(مد ظله العالی) در هشتمین اجلاسیه این کنگره، به تبیین الگوی زن مسلمان در نگاه مقام معظم رهبری پرداخت.

رئیس مجتمع آموزش عالی قرآن و حدیث با گرامیداشت سالگرد شهادت شهدای خدمت، از دست اندرکاران برگزاری همایش نقش زن و خانواده در کاهش آسیب های اجتماعی و همه مشارکت کنندگان در این اجلاسیه، ابراز داشت: تفسیر مقام معظم رهبری از سال ۱۳۴۳ آغاز شد. البته ایشان از کودکی در خانواده ای قرآنی پرورش یافت و نقش مادر گرامی ایشان در تربیت قرآنی رهبر انقلاب بسیار پر رنگ است.

وی ادامه داد: شخصیت علمی مقام معظم رهبری با سه حوزه علمیه مشهد، قم و نجف گره خورده است. جلسات تفسیر معظم له شامل چند بخش تفسیر عمومی از سال ۱۳۴۳، تفسیر تخصصی از سال ۱۳۴۷ تا ۱۳۵۱، تفاسیر موضوعی از سال ۱۳۵۳ و جلسات تفاسیر پس از انقلاب است که با وجود شرایط سخت پس از انقلاب، دوران جنگ و حتی مسئولیت رهبری، این جلسات ویژه طلاب و دانشجویان ادامه یافت.

حجت الاسلام والمسلمین رضایی اصفهانی با اشاره به تدوین حدود سیصد پایان نامه ارشد و دکتری با موضوع اندیشه های قرآنی حضرت امام خامنه ای در این کنگره، به تبیین برخی نوآوری های قرآنی رهبر معظم انقلاب در ساحت های روش شناسی، ابتکارات عملی و نظریه های نوآمد قرآنی پرداخت.

دبیر علمی کنگره در پایان به نظریه قرآنی رهبر انقلاب پیرامون زن تراز قرآنی و انقلاب اسلامی پرداخت و گفت: مقام معظم رهبری سه الگوی زن خانواده گریز، زن ماندگار در خانه و زن خانواده گرا و فعال اجتماعی را تبیین می نمایند و الگوی سوم زن را به عنوان الگوی منتخب قرآنی بیان می نمایند. لازم است نظریات معظم له پیرامون زن و آسیب های فراوانی که تمدن غربی بر بانوان و خانواده ها تحمیل نموده اند و مقایسه آن با جایگاه متعالی زن در اسلام و قرآن کریم، از موضوعاتی است که باید توسط پژوهشگران ما مورد توجه و کار علمی قرار گیرد.