دکتر قربانپور دلاور، معاون پژوهش مجتمع آموزش عالی زبان و فرهنگ شناسی در مراسم اختتامیه همایش بینالمللی ظرفیتهای فرهنگی، دینی و زبانی در غرب آسیا، ضمن ارائه گزارشی از فعالیتهای علمی پژوهشی این همایش، خاطرنشان ساخت: در این همایش ۳۲ نفر از اساتید ارزیاب، بیش از ۱۹۰ مقاله بینالمللی را بررسی نمودند.
وی شناسایی و فعالسازی ظرفیتهای فرهنگی، دینی و زبانی و تقویت اشتراکات را بسیار مهم ارزیابی نمود و ابراز داشت: حوزه فرهنگ شناسی و ترجمه، ازجمله رویکردهایی است که در کنار حوزه زبان و ادبیات موردتوجه و تأکید این همایش بینالمللی قرارگرفته است.
دبیر علمی این همایش بینالمللی، گزارشی از مجموعه فعالیتهای دبیرخانه همایش بینالمللی ظرفیتهای فرهنگی، دینی و زبانی در غرب آسیا ارائه نمود و بابیان اینکه ۱۰ پیش نشست علمی در این همایش برگزارشده است، اظهار داشت: حوزه احیای تراث و نسخ خطی بهعنوان حلقه مفقوده پژوهشهای علمی عرصه بینالملل ازجمله تأکیدات این پیش نشستها بود.
دکتر قربانپور زبانشناسی و اشتراکات زبانی و بررسی تأثیر و تأثر زبانها را از دیگر موضوعات این همایش برشمرد و یادآور شد: در کنار تدوین و ارائه ویژهنامه تخصصی، مجموعه چکیده مقالات این همایش نیز به چهار زبان فارسی، عربی، ترکی و انگلیسی منتشرشده است و پنل های تخصصی زبانی نیز در ادامه این همایش بهمنظور بررسی مقالات برتر برگزار خواهد شد.
Δ