آیت الله دکتر عباسی در جمع علمای کشمیر هندوستان:

انقلاب اسلامی گامی در مسیر تحقق حکومت جهانی امام عصر(عج) است

جمعی از اعضای مجلس علمای امامیه کشمیر هندوستان که برای شرکت در دوره فقهی احوال شخصیه مجتمع عالی فقه و قضاء در قم حضور دارند، با آیت الله دکتر عباسی دیدار کردند.

آیت الله دکتر عباسی با خوشامدگویی به اعضای مجلس علمای امامیه کشمیر و تبریک اعیاد خجسته ماه شعبان و دهه فجر انقلاب اسلامی، اظهار داشت: مسئله مهدویت و حکومت جهانی حضرت ولی عصر(عجل الله تعالی فرجه) با انقلاب اسلامی که گامی در همین مسیر است، پیوندی عمیق دارد.

وی ادامه داد: مسئله منجی بشریت و حکومت عدالت گستر آخرالزمانی، موضوع مورد تاکید همه ادیان و انبیای الهی است. قرآن کریم نیز می فرماید که در کتب انبیاء سلف این آخرالزمان یادآوری شده است که صالحان وارث عالم خواهند بود؛ فلسفه تاریخ بشر به سرنوشت نهایی و آینده روشن انسان در آخرالزمان گره خورده است.

رئیس جامعةالمصطفی با اشاره به آثار برخی علمای اهل سنت پیرامون مهدویت، اظهار داشت: خدای تعالی از طریق انبیاء به بشر، گسترده شدن عدالت فراگیر جهانی را وعده داده است. امروز می بینیم نظامی ظالمانه در عالم برقرار است که گوشه ای از آثار آن قربانی شدن ده ها هزار انسان بیگناه طی یک سال و نیم گذشته است که نه تنها قدرت های جهان مانع این ظلم نشدند، بلکه با تمام قدرت و امکانات خود از رژیم جنایتکار صهیونیستی حمایت کردند.

وی با تاکید بر سلطه چند صد ساله استعمار در سراسر جهان، یادآور شد: منطقه شبه قاره و هندوستان پیش از ورود قدرت های سلطه گر، سرزمینی ثروتمند و باشکوه بود اما با ورود استعمار، بذر اختلاف و تفرقه در منطقه کاشته شد تا با سیاست تفرقه افکنی، بر منابع و ثروت های این منطقه حاکم گردند.

عضو مجلس خبرگان رهبری برده داری را یکی دیگر از محصولات استعمار و نظام سلطه برشمرد و خاطرنشان کرد: هنوز آثار این ظلم های آشکار در تاریخ بشر ماندگار است. اما طنز تلخ و از عجایب روزگار ما این است که همان سلطه گران امروز دم از حقوق بشر می زنند و در عین حال به ظلم و فجایع خود علیه ملت ها ادامه می دهند.

وی انقلاب اسلامی را سرآغاز راهی روشن در برابر بشریت خواند و تصریح کرد: امام خمینی(قدس سره) با شجاعت و درایت خود، نظامی ظالمانه را از بین برد و یک نظام مبتنی بر عدالت و معنویت را بنا نهاد. منشاء دشمنی های نظام استعماری و ظالمانه با انقلاب اسلامی نیز مقابله با گفتمان رهایی بخش این جبهه عدالت خواه است که به سرزمین و جغرافیای خاصی تعلق ندارد.

آیت الله دکتر عباسی در بخش بعدی سخنان خود، شکل گیری مجلس علمای امامیه کشمیر را فرصت بسیار خوبی برای هم افزایی توانمندی ها دانست و اذعان داشت: یکی از آفات کار جمعی تفرقه است که غالبا ریشه در هوای نفس دارد. باید مراقب باشیم به این آفت ها مبتلاء نشویم. حفظ این اتحاد و اتفاق، شرط رسیدن به اهداف و افق های پیش رو است.

رئیس جامعةالمصطفی در پایان با تجلیل از خدمات عمومی صورت گرفته در این مجمع علمایی، ابراز داشت: یکی از رسالت های مهم علما، همراهی و خدمت رسانی به مردم است. عالم دینی باید در کنار مردم باشد تا بتواند در مباحث عقیدتی و اخلاقی نیز سرمشق آنان قرار گیرد. همچنین بحث فعالیت های فرهنگی و دینی از موضوعات مهمی است که نباید مورد غفلت باشد.

گفتنی است دبیر مجلس علمای امامیه کشمیر در ابتدای این دیدار با ابراز خرسندی از دیدار با رئیس جامعةالمصطفی، گزارشی از نحوه تشکیل این مجلس از سال ۲۰۲۰ میلادی، تشریح فعالیت های این مجلس و معرفی اعضای آن بیان نمود.

حجت الاسلام والمسلمین اقبال حسین خاطرنشان کرد: مجلس علمای امامیه کشمیر با عضویت ۱۳۰ نماینده به فعالیت هایی همچون حل و فصل قضائی، تبلیغ، برگزاری کنفرانس های تقریبی، برنامه های فرهنگی ویژه جوانان و خانواده ها، حمایت از دانش آموزان و… اشتغال دارد.

همچنین در بخشی از این دیدار، حجت الاسلام والمسلمین شاکری، رئیس موسسه آموزش های کوتاه مدت و فرصت های مطالعاتی المصطفی و نماینده پیشین جامعةالمصطفی در هند، به بیان نکاتی پیرامون موضوعات مطرح شده در این جلسه پرداخت.