حجت الاسلام والمسلمین رضایی با خوشامدگویی به اندیشمندان و میهمانان این جشنواره بین المللی، به تشریح برنامه های علمی این گروه در راه ایجاد ارتباط علمی و پژوهشی پرداخت.
وی با بیان برخی زمینه های همکاری علمی، اظهار داشت: یکی از محورهای گفت وگوهای علمی در حاشیه این همایش، تبادل نظر در باره اندیشمندان فعال بین المللی در حوزه تمدن پژوهی و احیای عزت و تمدن اسلامی است.
رئیس پژوهشگاه بین المللی المصطفی در ادامه به بیان برنامه های ویژه پژوهشگران بین المللی جشنواره علمی شیخ طوسی در راستای بحث و گفت وگوهای علمی و ایجاد هم افزایی موثر در عرصه های پژوهشی پرداخت.
در ادامه آقای مقدم، معاون بین الملل پژوهشگاه المصطفی توضیحاتی پیرامون برنامه ریزی صورت گرفته ارائه داد که حضور در پنل های علمی بیست و ششمین دوره جشنواره شیخ طوسی، شرکت در گفت وگوهای علمی، برگزاری دوره ها و کارگاه های پژوهشی و… از برنامه های این گروه به شمار می آید.
سپس هر یک از مهمانان ویژه جشنواره شیخ طوسی به بیان دیدگاه ها و معرفی فعالیت های علمی و پژوهشی خود در کشورهای مختلف پرداختند.
گفتنی است اندیشمندان و محققانی از کشورهای کنگو، گرجستان، افغانستان، تایلند، لبنان، ترکیه، نیجریه، تونس، مالی، اندونزی، عراق و… به عنوان میهمان ویژه در بیست و ششمین جشنواره بین المللی شیخ طوسی حضور دارند.
Δ