سمینار علمی مهدویت و انتظار در نمایندگی تایلند

به مناسبت فرا رسیدن فرخنده سالروز میلاد مسعود حضرت بقیه الله الاعظم حجت بن الحسن العسکری عجل الله تعالی فرجه، سمینار علمی با عنوان مهدویت و انتظار در نمایندگی تایلند با حضور اقشار مختلف مردمی از جمله ائمه جمعه و جماعات بانکوک و اعضای سفارت جمهوری اسلامی ایران برگزار شد.

در ابتدای این نشست و پس از قرائت آیاتی چند از کلام الله مجید، حجت الاسلام سید هبت الله صدرالسادات، مدیر منطقه ای المصطفی مقاله خود را تحت عنوان امید و انتظار سازنده اراده کرد و گفت: یکی از آفات عصر غیبت ایجاد تردید و یاس و نومیدی توسط دشمنان در میان جامعه منتظران است که باید با تقویت ایمان و اعتماد به وعده تخلف ناپذیر پروردگار مبنی بر پیروزی حق بر باطل بر کید و مکر اهل باطل فائق آمد.

در ادامه حجت الاسلام دکتر شیخ شریف کیتسامبون با ارائه مقاله خود تحت عنوان نگرش ادیان به منجی موعود به بررسی اعتقاد به شخصیت رهایی بخش در ادیان مختلف پرداخت و اظهار داشت:‌ اعتقاد به مهدویت محصور به اندیشه و آموزهای دین اسلام نیست بلکه دیگر ادیان الهی همچون یهودیت و مسیحیت و زرتشت نیز آن را مطرح کرده اند و حتی می توان اعتقاد به آن را در ادیان غیر الهی همچون بودیسم و هندویسم یافت.

سپس آقای دکتر ناصرالدین حیدری؛ سفیر کشورمان در تایلند، مقاله خود را با عنوان نظام سیاسی حکومت مهدوی ارائه کرد و گفت: حکومت حضرت حجت عجل الله تعالی فرجه بر پایه بازگشت عدالت و از بین رفتن ظلم و احیای اصول بنیادین اسلامی استوار است و از ویژگی های جهان شمولی و حاکمیت عقل و علم و امنیت و رفاه عمومی برخوردار است. حضرت حجت در گام نخست برپایی حکومت خود عقول و اذهان بشریت را از زنجیرهای برساخته نظام تک بعدی مادی و الحاد آزاد می کند و با رهای و رشد خرد همگان زمینه برپایی دولت توحید محور و عدالت گستر توام با توسعه همه جانبه و رفاه عمومی بدون تبعیض را فراهم می آورد.

پس از آن حجت الاسلام شیخ زین العابدین فندی، مقاله خود را با عنوان بایسته های دینداری در عصر غیبت قرائت کرد و اظهار داشت: همانگونه که در احادیث ماثوره به ما رسیده است حفظ دین در آخرالزمان، با توجه به گسترش فساد، دشوار می شود که واقعیت امروز جهان نیز موید آن است از این رو سربلندی در این آزمون، نیازمند برنامه ریزی در سه حوزه فردی و در ادامه در محیط خانواده و سپس در عرصه اجتماع است تا به گونه ای از این آسیب به دور بود یا لااقل آثار منفی آن را به داقل ممکن کاهش داد.

سخنران پایانی این سمینار، حجت الاسلام شیخ حسین بن سالم بود که مقاله خود تحت عنوان وظائف منتظران در عصر غیبت را ارائه کرد و معرفت به امام و محبت خاص به ایشان و اطاعت و تاسی به صفات و ویژگی های اخلاقی آن حضرت و انتظار سازنده و توام با تلاش و کوشش را از مهمترین بایسته های جامعه منتظر بر شمرد.

در پایان این نشست، از سخنرانان آن با تقدیم هدایائی به رسم یادبود تقدیر به عمل آمد.