در این دیدار حجت الاسلام المسلمین طاهایی، رئیس نمایندگی اصفهان ضمن عرض خیر مقدم، به معرفی اجمالی المصطفی و نمایندگی اصفهان و فعالیتهای علمی پژوهشی و فرهنگی نمایندگی پرداخت.
وی در خصوص هم اندیشی و همگرایی اندیشمندان جهان اسلام اظهار داشت: اندیشمندان جهان اسلام باید تولید فکر و اندیشه کنند و آن را کاربردی نموده و در حوزه اجتماعی عملیاتی نمایند و این الگویی است که غربی ها نسبت به آن عمل می نمایند.
در ادامه دکتر محمود چنار، رئیس دانشکده معارف اسلامی دانشگاه غازی آنتپ ترکیه در سخنان خود ابراز داشت: بنده هم به نوعی عضو المصطفی هستم و ۱۱ سال پیش در المصطفی آمدم و میهمان المصطفی بودم و کتابی نیز در زمینه مهدویت به نگارش درآورم.
وی خاطرنشان کرد: ما در کنار شما و در ایران اسلامی زبان هایمان صحبت نمیکند بلکه دلهایمان صحبت می کند و در کنار شما هستیم. اصفهان برای بنده بسیار جذاب و زیبا بود چون در وصف انسان بسیار شنیده بودم و الحمدلله ایران اسلامی و اصفهان از فرهنگ غنی و اصیلی برخوردار می باشد.
دکتر محمود چنار اذعان داشت: در ایران اسلامی هرچند مذاهب عوض شده اما دو چیز بسیار برای مردم اهمیت داشته است؛ یکی تاریخ و دوم فرهنگ اسلامی و از این جهت باید به نخبگان و اساتید و اندیشمندان تبریک گفت. ایران و ترکیه قرابتها و شباهت های بسیاری دارند و ما در سفر به اصفهان گویا به یکی از استان های ترکیه رفته بودیم و هیچ احساس غربت نمیکردیم.
رئیس دانشکده معارف اسلامی دانشگاه غاز آنتپ در ادامه در باره برخی مسائل جهان اسلام و ضعفی که مسلمانان در معادلات جهان اسلام دارند به ایراد سخن پرداخت و تصریح کرد: ما باید به عنوان نخبگان جهان اسلام و اندیشمندان آن مشترکات خود را جلوه دهیم و به آنها روی می آوریم و آنچه باعث همگرایی بیشتر جهان اسلام می شود را تقویت دهیم.
Δ