معاون فرهنگی تربیتی المصطفی در اختتامیه جشنواره قرآن کریم در سنگال:

پیام اصلی جشنواره قرآنی داکار، تقویت اتحاد و تقریب بین مذاهب اسلامی است

حجة الاسلام والمسلمین صالح در همایش علمی قرآنی و اختتامیه جشنواره قرآنی داکار گفت: استقبال از این همایش با توجه به شرایط امروز دنیا چند پیام دارد، اولا این که فرصتی برای تبادل علم و تجارب بین اندیشمندان است و هم‌افزایی و همفکری برای حل چالش‌ها از طریق گفتگوهای علمی، تقویت صفوف مسلمین و تقریب مذاهب از دیگر آن پیام‌هاست.

وی اظهار داشت: شخصیت عالم اسلام‌شناس، جهادگر مبارز، نویسنده و مصلح منطقه‌ای مرحوم حاج عمر الفوتی را که موفق با تاسیس حکومت اسلامی در بخشی از جهان شده، باید به جوانان جهان اسلام معرفی نمود.

عضو هیات علمی جامعة المصطفی با اشاره به حضور ارزشمند بانوان در این همایش گفت: این حضور نشان‌گر جایگاه زن مسلمان در عرصه‌های علمی و معرفتی و سازندگی جامعه است.

وی در بخشی از ارائه مقاله خود با عنوان “مولفه‌های کارکردی آموزه‌های قرآنی در اداره جامعه اسلامی توسط امام خمینی قدس سره،” گفت: قدرت اصلی امام خمینی و حاج عمر الفوتی در مبارزه و قدرت و سیاست‌ورزی نبود بلکه قدرت اصلی آنان در توحید و اتصال به قدرت لایزال الهی بود. آنان با اتکال به قدرت الهی، مصداق کلام حضرت امیر بودند که فرمود: عظم الخالق فی أنفسهم و صغر ما دونه فی اعینهم و این تفسیر عملی آیه کریمه: قل انما اعظم بواحدة أن تقوموا لله مثنى و فرادى است.

معاون فرهنگی تربیتی جامعه المصطفی افزود: امام خمینی رضوان الله عليه در شرایطی قیام کرد که گفته می‌شد با حاکمیت لیبرالیسم و اومانتیسم، دوره حاکمیت خدا در روی زمین به پایان رسیده است، در حالی که امام راحل در همین شرایط انقلابی به نام خدا در ایران پدید آورد. امام خمینی باور داشت که دین قادر به پاسخگویی به تمام نیازهای بشر است و از این رو اساس حکومت خود را بر پایه تعالیم قرآن کریم، عقلانیت، عدالت، حمایت از مظلومان قرار داد.

گفتنی است همایش علمی “بنیان‌های قرآنی جامعه از نگاه امام خمینی و حاج عمر الفوتی رحمهما الله” به همراه اختتامیه جشنواره منطقه‌ای قرآن کریم به اهتمام نمایندگی جامعة المصطفی العالمية در سنگال با همکاری نهاد رابطة علمای اسلامی در داکار برگزار گردید.